Ολυμπιακοί Αγώνες: Γιατί η τελετή λήξης του 1984 στο Λος Άντζελες σκόρπισε τρόμο σε όλο τον κόσμο; (vid)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Γιατί η τελετή λήξης του 1984 στο Λος Άντζελες σκόρπισε τρόμο σε όλο τον κόσμο; (vid)

Η τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 1984 στο Los Angeles σκόρπισε τον πανικό σε πολύ κόσμο κατά την τελετή λήξης.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης εμφανίζεται ένα εξωγήινο σκάφος με την ανάλογη μουσική υπόκρουση. Επιπλέον εμφανίστηκε ένα πλάσμα με λευκή στολή και έξι μακριά δάκτυλα στο κάθε χέρι.

Λόγω της φόρτισης και των ειδικών εφέ πολλοί δυσκολεύτηκαν να πιστέψουν ότι οι σκηνές που εκτυλίσσονταν μπροστά τους δεν ήταν αληθινές.

Μάλιστα πολλοί θεώρησαν ότι πρόκειται για μια αληθινή εξωγήινη εισβολήτην οποία η κυβέρνηση είχε κουκουλώσει την υπόθεση.

Μάλιστα το θεωρούν ως μια προειδοποιητική εισβολή για την επερχόμενη εξωγήινη εισβολή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.