Παναθηναϊκός: Υπογράφει ο Μπεργκ, φεύγουν οι Ιμπάρμπο, Σάμπα και Ιβανόφ

Παναθηναϊκός: Υπογράφει ο Μπεργκ, φεύγουν οι Ιμπάρμπο, Σάμπα και Ιβανόφ

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός φουλάρει μεταγραφικά, μετά και το διαφαινόμενο διαζύγιο με τον Βίκτορ Ιμπάρμπο, κινείται παράλληλα για να διευθετήσει ζητήματα του υπάρχοντος ρόστερ.

Το αμέσως προσεχές διάστημα θα ολοκληρωθεί και τυπικά η επέκταση συμβολαίου του Μάρκους Μπεργκ, που έχει συμφωνηθεί εδώ και μήνες. Το θέμα θα κλείσει με την έλευση του ατζέντης του στην Αθήνα και ο Σουηδός φορ θα υπογράψει μέχρι το 2019 με ετήσιες απολαβές πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ, ενώ προβλέπεται και ρήτρα 10 εκατ. ευρώ.

Όσο για το υπάρχον ρόστερ, χθες έγινε συνάντηση του Νίκου Λυμπερόπουλου με τον Βίκτορ Ιμπάρμπο και τον ατζέντη του, Ρικάρντο Καλέρι. Ο Παναθηναϊκός κατήγγειλε τη σύμβαση μαζί του σε Ελλάδα και FIFA και ελπίζει ο Κολομβιανός φορ να συνετιστεί και να συμφωνήσει να αποχωρήσει… ησύχως εξωδικαστικά, κάτι που θα εξυπηρετήσει και τις δύο πλευρές: τους μεν «πράσινους» που θα ξεφορτωθούν ένα βαρύ συμβόλαιο και θα αδειάσουν θέση ξένου, τον δε παίκτη επειδή δεν θα μείνει άπραγος. Σημειώνεται πως ο Ιμπάρμπο χθες πήγε να… προπονηθεί στο Κορωπί (!), καθώς δεν γνώριζε καν ότι η ομάδα του έδινε αγώνα.

Από εκεί και πέρα, σε καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις για την αποδέσμευση του Κρίστοφερ Σάμπα και του Ιβάν Ιβανόφ. Μάλιστα ο Βούλγαρος αμυντικός φέρεται να έχει επαφές με τη ρωσική Άρσεναλ Τούλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.