Απέναντι σε πόσους τερματοφύλακες έχει σκοράρει ο Μέσι; – O σπουδαίος γκολκίπερ που απουσιάζει από τη λίστα…

Απέναντι σε πόσους τερματοφύλακες έχει σκοράρει ο Μέσι; – O σπουδαίος γκολκίπερ που απουσιάζει από τη λίστα…

Δεν έχει πάρει τυχαία πέντε φορές τη Χρυσή Μπάλα, ούτε φυσικά τυχαία έχει αναγκάσει δεκάδες τερματοφύλακες να μαζέψουν την μπάλα από τα δίχτυα τους.

Ο Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια της πλούσιας καριέρας του έχει σκοράρει απέναντι από 123 τερματοφύλακες. Το νούμερο είναι εντυπωσιακό. Υπάρχει όμως κάποιος που δεν είναι σε αυτή τη λίστα.

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν! Ο αρχηγός της Γιουβέντους ρωτήθηκε χθες για το γεγονός ότι ο Αργεντίνος δεν του έβαλε ποτέ γκολ και η απάντηση του ήταν χαλαρή. «Είχα την τύχη να μην τον αντιμετωπίσω πολλές φορές, όπως είχα την τύχη να έχω πάντα δυνατούς αμυντικούς μπροστά μου», είπε ο Τζίτζι, ο οποίος είπε την αλήθεια. Οντως είχε πάντα δυνατούς αμυντικούς μπροστά του, όντως δεν συνάντησε πολλές φορές τον Μέσι.

Για την ακρίβεια, έχουν βρεθεί τρεις φορές απέναντι. Η πρώτη ήταν στο φιλικό Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους στο Καμπ Νου το 2005. Ηταν η βραδιά που οι μπλαουγκράνα παρουσίασαν στον κόσμο έναν πιτσιρικά με το όνομα Λιονέλ Μέσι. Το δεύτερο ραντεβού ήταν το 2013 σε ένα φιλικό της Ιταλίας με την Αργεντινή, η οποία νίκησε με 2-1. Τα γκολ, όμως, τα έβαλαν οι Ιγκουαΐν-Μπανέγα και όχι ο Μέσι.

Η τρίτη συνάντηση του Μπουφόν με τον Αργεντίνο ήταν στον τελικό του 2015, όπου και πάλι ο Τζίτζι δεν δέχθηκε γκολ από τον «Λίο». Το κακό, βέβαια, είναι ότι αυτό δεν βοήθησε στο να κατακτήσει το Champions League η Γιούβε αφού σκόραραν άλλοι…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: forzajuve.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.