ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Από τον Αρβανίτη στο Μπάρκα – Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ έπιασε πέναλτι σε τελικό Κυπέλλου μετά από 32 χρόνια!

Από τον Αρβανίτη στο Μπάρκα – Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ έπιασε πέναλτι σε τελικό Κυπέλλου μετά από 32 χρόνια!

Μια επίδοση που κρατούσε από το 1986 κατέρριψε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Βασίλης Μπάρκας, στο χθεσινό τελικό Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας γκολκίπερ των πρωταθλητών Ελλάδος απέκρουσε στο 25′ το πέναλτι του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και έγινε ο πρώτος μετά το Χρήστο Αρβανίτη, που έρχεται σε επαφή με τη μπάλα από την άσπρη βούλα.

Στις 19 Απριλίου 1995 ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ, με τον Σαραβάκο να σουτάρει πάνω από τα δοκάρια σε πέναλτι που εκτέλεσε κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Το 2002 ο Βασίλης Τσιάρτας σημάδεψε το δοκάρι του Γεωργίου με τον Σωτήρη Κωνσταντινίδη να σκοράρει στο τελείωμα της φάσης. Η ΑΕΚ επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού.

Έξι χρόνια αργότερα ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του Άρη με 2-0 μολονότι η μπάλα από το πέναλτι που εκτέλεσε ο Γκαλέτι πέρασε άουτ. Το τελευταίο άστοχο πέναλτι καταγράφηκε το 2012, όταν ο Χοσέ Χολέμπας έστειλε την μπάλα μερικά εκατοστά μακριά από το δοκάρι του Ιτάνζ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε την απόκρουση του Αρβανίτη και την εκπληκτική ενέργεια στη συνέχεια της φάσης από τον Δημήτρη Σαραβάκο στον τελικό του 1986!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.