ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Παναθηναϊκός: «Ευτυχείς αν επέστρεφαν οι μετοχές στον κ.Γιαννακόπουλο»

Παναθηναϊκός: «Ευτυχείς αν επέστρεφαν οι μετοχές στον κ.Γιαννακόπουλο»

Απάντησε επίσημα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού, αναφέροντας ότι η απόφαση της ΕΕΑ για τις μετοχές του Μάνου Παπαδόπουλου, δεν σημαίνει αυτόματα και επιστροφή αυτών στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. 

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για την αποφυγή κάθε πιθανής παρερμηνείας από διάφορες ανακοινώσεις, θεωρεί σκόπιμο να εκθέσει τα ακόλουθα:

Η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού καθώς και του Διοικητικού Εφετείου, αφενός μεν στερεί από τον κ. Μάνο Παπαδόπουλο το δικαίωμα να διατηρεί στην κατοχή του τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ανακαλώντας την άδεια που η ίδια είχε χορηγήσει, επιτρέπει όμως στην ομάδα να συμμετέχει στο πρωτάθλημα.

Ταυτόχρονα δίνει χρονικό περιθώριο στον κ. Μάνο Παπαδόπουλο να μεταβιβάσει τις μετοχές της ΚΑΕ σε όποιον εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Επί του προκειμένου οφείλουμε να αναφέρουμε ότι ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος μεταβίβασε τις μετοχές της ΚΑΕ στον κ. Μάνο Παπαδόπουλο κατόπιν σχετικής απόφασης της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος που του στερούσε το δικαίωμα να είναι μέτοχος.

Επιπλέον, αποδεχόμενος τις αποφάσεις της Επιτροπής, δεν παρίσταται στους αγώνες του Παναθηναϊκού, προστατεύοντας έτσι και την ομάδα από πιθανές εξοντωτικές ποινές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός δηλώνουμε απερίφραστα ότι θα ήμασταν ιδιαίτερα ευτυχείς αν οι μετοχές επέστρεφαν στο κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο που μετρά 5/5 απέναντι στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι οποίοι άλλωστε χαιρέτησαν πιθανή επιστροφή του στα διοικητικά δρώμενα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.