ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η Euroleague περιμένει τους Άρη και ΑΕΚ

Η Euroleague περιμένει τους Άρη και ΑΕΚ

Ο πρόεδρος κι εκτελεστικός διευθυντής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη Τζόρντι Μπερτομέου, μίλησε στην κάμερα της Nova για το ενδεχόμενο να υπάρξει και τρίτη ελληνική ομάδα στην Euroleague: “Είμαστε περήφανοι που έχουμε μεγάλες ομάδες. Δουλεύουμε μαζί τους γιατί είναι οι ιδιοκτήτες της Euroleague. Ο Ολυμπιακός κατάλαβε από την αρχή το σύστημα, είναι ταυτισμένος μαζί μας, έχει καταλάβει την πολιτική μας. Κάθε ομάδα έχει την προσωπικότητάς της, ο Παναθηναϊκός είναι μια διαφορετική ομάδα, στο παρελθόν είχε κάποιες διαφωνίες, τις λύσαμε, και τρέφω μεγάλο σεβασμό καθώς έχει επενδύσει στο άθλημα η οικογένεια Γιαννακόπουλου. Είναι υπέρ του προϊόντος. Η Ελλάδα δεν έχει τρίτη θέση στην Euroleague. Θα μπορούσε να ήταν καλύτερα. Αυτό εξαρτάται από τις λίγκες. Δεν είναι τελειωμένο. Ο Άρης και η ΑΕΚ είναι μακριά από την κορυφαία χρόνια τώρα αλλά θέλουν να παίξουν στην Euroleague. Εάν υπάρχει αυτό θα πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά. Αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουν όλες οι ομάδες στην Ευρώπη, θα πρέπει να στηρίζονται από τους φιλάθλους τους”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.