ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το αγωνιστικό αδιέξοδο του Παπανικολάου

Το αγωνιστικό αδιέξοδο του Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου έχει θυσιάσει ενάμιση χρόνο επαγγελματικής καριέρας για να μείνει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, αλλά ίσως οφείλει ν’αναθεωρήσει τις σκέψεις του, όσον αφορά το ΝΒΑ, αφού περισσότερο κακό του κάνει πλέον, παρά καλό.

Ο 25χρονος φόργουορντ δεν παίζει πολύ στο Ντένβερ, αφού ο μέσος όρος συμμετοχής του είναι 6,4 λεπτά, ενώ στα τελευταία 4 παιχνίδια δεν έχει αγωνιστεί καθόλου, δείγμα πως ο προπονητής του Μάικλ Μαλόουν, δεν τον εμπιστεύεται. Δυστυχός όσο καλά ξεκίνησε τ’αμερικανικό του όνειρο ο «Παπ», τόσο άσχημα και πρόωρα κατά πάσα πιθανόττα θα τελειώσει, αφού δεν έχει αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι του, δεν βγάζει νεύρο και η πολύμηνη αποχή τον έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό. Τα νούμερα του είναι απογοητευτικά (1,6 πόντοι, 1,1 ριμπ., 0,2 ασ.), ενώ η εικόνα που βγάζει στο παρκέ, απέχει παρασάγγας, από τον αθλητή, που ξεχείλιζε από ενέργεια και διάθεση να βοηθήσει την ομάδα του σε πολλούς τομείς της εκάστοτε αναμέτρησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα πιο σημαντικά πράγματα για έναν μπασκετμπολίστα είναι η εμπιστοσύνη και η ψυχολογία κι αυτή την περίοδο ο Παπανικολάου δεν έχει τίποτα από τα δύο κι ίσως πρέπει να σκεφτεί την μεταπήδησή του σε κάποιο κορυφαίο κλαμπ της Ευρώπης, ώστε να ξαναφτιάξει τ’όνομα του. Φυσικά δεν λέμε να εγκαταλείψει για πάντα την ιδέα του ΝΒΑ, απλά να κάνει ένα διάλειμμα, ώστε να δουλέψει πάνω στις αγωνιστικές του αδυναμίες σε συνθήκες παιχνιδιών, γιατί μόνο έτσι θα βελτιωθεί. Καλά τα όνειρα, αλλά η πραγματικότητα μερικές φορές απαιτεί θυσίες και πισωγυρισμάτα.   

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.