ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα «φάει» καλά στην Ευρωβουλή η Ελεωνόρα. Θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας!

Το παρασκήνιο της επιστροφής Γιαννακόπουλου σε ΟΑΚΑ και ΚΑΕ

Το παρασκήνιο της επιστροφής Γιαννακόπουλου σε ΟΑΚΑ και ΚΑΕ

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλοι δεν μας έχουν συνηθίσει σε εκφράσεις τύπου «σφαλιάρα, Δημήτρη», οι οποίες συμπεριλήφθηκαν στην ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες εις βάρος του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Είναι προφανές ότι οι πρόεδροι του Ολυμπιακού αναζητούν τρόπους φθοράς του επιχειρηματία, εν τούτοις, η παρουσία του αντιπροέδρου Τάκη Μπαλτάκου στην ΚΑΕ από το περασμένο καλοκαίρι τους έχει περιορίσει στο ελάχιστο.

Ως εκ τούτου, συνεχίζουν ν’ αντεπιτίθενται στο «αντίπαλο δέος» τόσο στο ελληνικό όσο και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, αν και γνωρίζουν δύο σημαντικά στοιχεία:

Η ομάδα του Παναθηναϊκού παραμένει στο πρωτάθλημα της Α1 και δεν τέθηκε εν αμφιβόλω ούτε στιγμή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα επιστρέψει στην προεδρία, αν και εφόσον όταν το αποφασίσει ο ίδιος. Δεν τέθηκε στην απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών χρονικό περιθώριο επιστροφής του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ από τον Μάνο Παπαδόπουλο στον επιχειρηματία. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.