Λάτρης του μπάσκετ ο τραπεζίτης Λάσκαρης, επενδύει σε Άρη και Παγκράτι

Λάτρης του μπάσκετ ο τραπεζίτης Λάσκαρης, επενδύει σε Άρη και Παγκράτι

Ο Νίκος Λάσκαρης «τάραξε τα νερά» του μπάσκετ με την είσοδό του και έδωσε ένα σημαντικό πλεονέκτημα στον Άρη έναντι του συμπολίτη του ΠΑΟΚ. Στόχος της ομάδας είναι, πλέον, η κατάκτηση της τρίτης θέσης στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας ως μοναδικό αντίπαλο την ΑΕΚ. 

Ο Νίκος Λάσκαρης ασχολείται με το εμπόριο χρυσού και την εξόρυξη πολύτιμων λίθων (Eurasia Mining Trading και Lieu Hlodings), ενώ λίαν συντόμως θα δημιουργήσει δική του τράπεζα (Laskaris Bank) στην Ελβετία. 

Λάτρης του μπάσκετ και του Νίκου Γκάλη μπήκε στον Άρη, πληρώνοντας με το …καλημέρα 400χιλ. ευρώ και σταδιακά περίπου 3,5εκ. ευρώ που αποτελούν τα χρέη του συλλόγου.

Ο Νίκος Λάσκαρης, όμως βοηθάει οικονομικά και το Παγκράτι, ομάδα της Α2 κατηγορίας, καταβάλλοντας ένα σημαντικό ποσό που φθάνει τα 80χιλ. ευρώ! Όπως λέγεται, προορίζονται για τα συμβόλαια επτά καλαθοσφαιριστών του συλλόγου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Δημήτριος Παπακυριάκης, δικηγόρος στο επάγγελμα, αντιπρόεδρος στον Άρη και ισχυρός ανήρ του Παγκρατίου, είναι η αιτία που ο Λάσκαρης προσφέρει απλόχερα τη βοήθειά του στην ομάδα της Α2. Παρεμπιπτόντως, ο Παπακυριάκης διατηρεί μεγάλη αγάπη για το θέατρο και την υποκριτική καθώς συμμετέχει σε θεατρικές παραστάσεις. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.