Ιωαννίδης, Γιαννάκης, Σιγάλας: Είκοσι χρόνια μετά την παραίτηση από τον Ολυμπιακό…

Ιωαννίδης, Γιαννάκης, Σιγάλας: Είκοσι χρόνια μετά την παραίτηση από τον Ολυμπιακό…

Οδεύαμε προς το τέλος Μαΐου του 1996 όταν ο Γιάννης Ιωαννίδης ανακοίνωσε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, με τα βέλη να κατευθύνονται προς την πλευρά του ιδιοκτήτη του συλλόγου Σωκράτη Κόκκαλη. 

Μαζί του αποχώρησε και ο μάνατζερ Γιάννης Γιαννάκης, με τον οποίο αποτέλεσε ένα πετυχημένο δίδυμο στο λιμάνι. Ο «ξανθός», όπως θα θυμόσαστε, ήταν ένας εκρηκτικός άνθρωπος, ενώ ο μάνατζερ λειτουργούσε ως «αλεξικέραυνο». Δύο χρόνια αργότερα ο Γιαννάκης δραστηριοποιήθηκε με την εταιρία “ACT”.

Ο τρίτος της παρέας ήταν ο Γιώργος Σιγάλας, ο οποίος τον 1997 αγωνίστηκε για λίγο στη Στεφανέλ του Μιλάνου και στη συνέχεια βρέθηκε στον Άρη. Είχε προπονητή τον Ιωαννίδη και «μέντορα» τον Γιαννάκη, με τον οποίοι είχαν αγοράσει ακριβώς δίπλα τα σπίτια τους. Οι τρεις συναντήθηκαν στην ταβέρνα του μάνατζερ Φάνη Ταρνατώτου και συνέφαγαν.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης, πλέον, ως αρχηγός αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Γιάννης Γιαννάκης ως συνεργάτης του πρώην καλαθοσφαιριστή και νυν βουλευτή Βασίλη Κικίλια και ο Γιώργος Σιγάλας ως πρώην γενικός διευθυντής του ΣΕΦ και νυν προπονητής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τι θα μας μείνει στη μνήμη από τη συγκεκριμένη παρέα; Αναντίρρητα, το μπουλάκι που έριξε από τον εκνευρισμό του ο Ιωαννίδης στον Σιγάλα αλλά και η απάντηση του Ιωαννίδη όταν ο παίκτης προέτρεψε τους συμπαίκτες του να φωνάξουν «ζντο μετά το χαμένο τελικό στο «Yad Eliyahu»:  «Τι ζντο ρε…  μαλάκα Σιγάλα; Δεν έχεις καταλάβει ότι τελειώσαμε;»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.