Αχτύπητες ατάκες από τους Μέσι, Ρονάλντο, Νεϊμάρ

Αχτύπητες ατάκες από τους Μέσι, Ρονάλντο, Νεϊμάρ

Φοβερές ήταν οι ατάκες που είπαν οι Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την τελετή για την «Χρυσή Μπάλα». 

Μέσι: «Θα αντάλλαζα πέντε Χρυσές Μπάλες για ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι συλλογικοί τίτλοι είναι πιο σημαντικοί και λαμπεροί απ’ τους ατομικούς».

Νεϊμάρ: «Βρίσκομαι δίπλα στα είδωλά μου! Αμφότεροι έχουν γράψει ιστορία. Ευελπιστώ να μπορέσω να ακολουθήσω τα βήματά τους τα επόμενα χρόνια. Τον θαυμάζω όχι μόνο για τις ικανότητές του στο γήπεδο, αλλά και για το ποιόν του. Τον έχω… ερωτευτεί»! 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ρονάλντο: «Όταν υπέγραψα στην ομάδα, ήθελα να πάρω το 28, αριθμό που είχα και στην Σπόρτινγκ. Ο Σερ Άλεξ όμως μου είπε όχι. Θα πάρεις το 7! Ήμουν λίγο… φοβισμένος –επειδή ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε αυτό τον αριθμό-, αλλά με τα πολλά είπα οκ! Από τότε με αυτό το νούμερο έχω κερδίσει τα πάντα, οπότε έγινε τυχερό για μένα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.