ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θανάσης Αντετοκούνμπο: «Γελάω πολύ, γιατί μεγάλωσα στεναχωρημένος»

Θανάσης Αντετοκούνμπο: «Γελάω πολύ, γιατί μεγάλωσα στεναχωρημένος»

Μία ξεχωριστή εμπειρία έζησαν όσοι βρέθηκαν στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών για τη συζήτηση με τους «Antetokounbros».

Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο… ανακρίθηκαν από το κοινό, με τα δύο αδέρφια να μιλούν για όλα: Για την πορεία τους, το μπάσκετ, τον ρατσισμό… τα πάντα!

Μετά, λοιπόν, την επική απάντηση του ”Giannis”, που εξέφρασε την άποψη πως μπορεί να γίνει ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών, σε ερώτηση για το κατά πόσο πρέπει να πιστεύει κάποιος στον εαυτό του, ο φόργουορντ της Ανδόρας προκάλεσε ανατριχίλα στον κόσμο, λέγοντας: «Με ρωτάνε γιατί είμαι πάντα χαμογελαστός. Και τους απαντάω. Γελάω πολύ, γιατί μεγάλωσα στενοχωρημένος»!

Αναφέρθηκε, δε και στον ρατσισμό, σημειώνοντας: «Δεν υπάρχει ρατσισμός, αλλά υποκρισία. Εδώ υπάρχει υποκρισία, είναι χειρότερο αυτό. Στην Αμερική μπορείς να είσαι ρατσιστής, αλλά δεν κρύβεσαι. Αυτό είσαι.

Έχω δει ένα σχόλιο στο facebook, που κάποιος έλεγε “αυτοί δεν είναι Έλληνες”, και συνάντησα τον ίδιο τύπο στην Γλυφάδα και ήρθε με το παιδί του και μου έλεγε πως “κάνετε περήφανη την Ελλάδα στο εξωτερικό, μπράβο”!

Εγώ πήρα απλά το παιδί του στους ώμους, έβγαλα μια φωτογραφία και μου είπε “έφτιαξες την ημέρα του μικρού, ήταν η καλύτερή του ημέρα”».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.