Είπε «ναι» στον Παναθηναϊκό ο Γκάμπριελ

Είπε «ναι» στον Παναθηναϊκό ο Γκάμπριελ

Δεν το κουνάει από τον Παναθηναϊκό και το ΟΑΚΑ ο Κένι Γκάμπριελ. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ είπε το «ναι» στην πρόταση του τριφυλλιού και ανανεώνει για 1+1+1 χρόνια.

Το μόνο που απομένει είναι να υπογραφούν τα συμβόλαια και να «βγει» η ανακοίνωση της ΚΑΕ, κάτι που αναμένεται εντός του επόμενου 48ώρου.

Ο 28χρονος άσος, που ήρθε μεσούσης της σεζόν στον Εξάστερο για να καλύψει το κενό του τραυματία Τζέιμς Γκιστ, κατάφερε να «δέσει» γρήγορα και να προσφέρει πολύτιμες λύσεις (και ειδικά κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν εξαιρετικός), ακόμα κι όταν ερχόταν «κρύος» από τον πάγκο.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσφορά του Γκάμπριελ και είχε… ανάψει με το καλημέρα το πράσινο φως για την παραμονή του στην ομάδα, κάτι που τελικά έγινε πραγματικότητα.

Σε 12 παιχνίδια Ευρωλίγκας, ο παίκτης είχε κατά μέσο όρο 5.2 πόντους (41% στα τρίποντα) και 3 ριμπάουντ, ενώ στην Α1 είχε 8 πόντους και 4.5 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Φυσικά με τα αθλητικά του πρόσοντα, βοήθησε τα μέγιστα και στην άμυνα, η οποία… δεν καταγράφεται εύκολα στη στατιστική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.