Στέλλα Καλτσίδου: «Είμαι περήφανη γι’ αυτή την ομάδα»

Στέλλα Καλτσίδου: «Είμαι περήφανη γι’ αυτή την ομάδα»

Την περηφάνια της για την κατοχή της τέταρτης θέσης στην Ευρώπη από την Εθνική γυναικών εξέφρασε η Στέλλα Καλτσίδου κάνοντας αναφορά και στον εκνευρισμό που δημιουργήθηκε στον μικρό τελικό με το Βέλγιο.

Υπερήφανη για την τέταρτη θέση της Εθνικής Μπάσκετ Γυναικών στο Ευρωμπάσκετ δήλωσε η Στέλλα Καλτσίδου, παρά την απώλεια του μεταλλίου στον μικρό τελικό με το Βέλγιο.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, η έμπειρη φόργουορντ αναφέρθηκε στους λόγους της ήττας, λέγοντας: «Υπήρχε δεδομένη κούραση. Δεν είχαμε την ευκαιρία να έχουμε ρεπό. Είχαμε παιχνίδι χθες, κοιμηθήκαμε αργά. Δεν αποτελούν δικαιολογίες αυτά. Το Βέλγιο έχει παίκτριες με τρομερή εμπειρία, δύο παίκτριες WNBA. Εμείς τα σπάσαμε στην επίθεση. Η μπάλα δεν έμπαινε για κανέναν λόγο στο καλάθι. Έτσι είναι το μπάσκετ» και συμπλήρωσε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Στο μπάσκετ δεν παίζεις μόνος σου. Η αντίπαλη ομάδα σε διαβάζει. Ήξεραν πώς παίζουμε. Περιόρισαν καλά εμένα και την Μάλτση, δεν βρήκαμε λύσεις. Αυτό δημιούργησε εκνευρισμό. Στην άμυνα δεν είναι εύκολο να παίζεις με τέτοιες παίκτριες. Ό,τι ρισκάραμε το πληρώναμε. Δεν ήμασταν και στη μέρα μας επιθετικά. Όλο αυτό σου δημιουργεί αντίστροφη ψυχολογία. Είμαι περήφανη γι’ αυτή την ομάδα. Είμαστε στενοχωρημένες, εμείς ανεβάσαμε τον πήχη. Ας μην ξεχνάμε και το αποτέλεσμα. Είμαστε η 4η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά. Του χρόνου θα πάμε στο παγκόσμιο. Θέλουμε να ξεκουραστούμε, να χαλαρώσουμε. Να γυρίσουμε στην Ελλάδα και να ζήσουμε αυτό που μας μεταφέρετε. Και χθες παρά την ήττα ήρθαν όλοι στο ξενοδοχείο. Ζούμε μεγάλες στιγμές. Καλό καλοκαίρι σε όλους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.