ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν οι διεθνείς ότι ο Γ.Αντετοκούνμπο δεν θα αγωνιστεί στο Ευρωμπάσκετ

Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν οι διεθνείς ότι ο Γ.Αντετοκούνμπο δεν θα αγωνιστεί στο Ευρωμπάσκετ

Την ώρα που η αποστολή της Εθνικής βρισκόταν στην «Copper Box Arena» και ετοιμαζόταν για το πρώτο «ζέσταμα» εν όψει του αγώνα με την Μεγάλη Βρετανία, έγινε γνωστή και η είδηση για την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από το Eurobasket.

Μάλιστα την είδηση την μετέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Εθνικής ομάδας στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ, οι οποίοι δεν… μπορούσαν να πιστέψουν στα αυτιά τους.

«Τι να πω; Και εγώ από εσάς το μαθαίνω. Δεν έχω μιλήσει με το παιδί ακόμα» ήταν η πρώτη αντίδραση του «σοκαρισμένου» Κώστα Μίσσα, ο οποίος πρέπει να ανακατασκευάσει όλα τα πλάνα του εν όψει της τελικής φάσης.

Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς δεν είχε μιλήσει με κανέναν για την τελική του απόφαση (σ.σ.: πιθανότατα εκτός από τον αδερφό του Θανάση) με την είδηση να γίνεται γνωστή μέσα από την ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στο Instagram.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πρώτη επίσημη αντίδραση της ομοσπονδίας αναμένεται μέσω των δηλώσεών του ομοσπονδιακού τεχνικού μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Μεγάλη Βρετανία, ενώ αύριο αναμένεται να εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση που θα ρίξει φως σε όλο το παρασκήνιο του σοβαρότερου – όπως αποδείχτηκε τελικά – τραυματισμού του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Πηγή: gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.