Ευρωλίγκα: «Λύγισε» τον Γκριν η Χίμκι του Μπαρτζώκα

Ευρωλίγκα: «Λύγισε» τον Γκριν η Χίμκι του Μπαρτζώκα

«Καθάρισε» τη Βαλένθια η Χίμκι!

Ο Έρικ Γκριν κρατούσε σχεδόν… μόνος του τις «νυχτερίδες», με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να είχε περισσότερες λύσεις και να νικά 75-70 στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας.

Κορυφαίος για τους Ρώσους ήταν ο ηγέτης τους, Αλεξέι Σβεντ, με 19 πόντους, ενώ άλλους 16 πρόσθεσε ο Ρόμπινσον. Από τους πρωταθλητές Ισπανίας, ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού έκανε ό,τι μπορούσε με 22 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Χίμκι ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το +7 (43-36). Ωστόσο, στο τρίτο δεκάλεπτο η Βαλένθια μπήκε πολύ… φουριόζα και με ένα επιμέρους σκορ 4-18(!), πέρασε μπροστά (47-54) στα μισά. Παρ’ όλα αυτά, οι Ρώσοι δεν τα παράτησαν και κάνοντας τη δική τους αντεπίθεση, έκλεισαν την περίοδο προηγούμενοι 59-57.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μπήκε με ένα 7-0 (66-57) και διατηρώντας τον έλεγχο μέχρι τη λήξη, έφτασε στη νίκη με το 75-70.

Τα δεκάλεπτα: 18-17, 43-36, 59-57, 75-70

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: Sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.