ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ολυμπιακός: Πρόβλημα και με τον Παπανικολάου

Ολυμπιακός: Πρόβλημα και με τον Παπανικολάου

Άλλη μία απώλεια για τον Ολυμπιακό! Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Κιμ Τιλί, στο ματς με την Μπασκόνια, στους «ερυθρόλευκους» προέκυψε πρόβλημα και με τον Κώστα Παπανικολάου.

Ο «Παπ» ταλαιπωρείται από ένα οστικό οίδημα στη δεξιά του επιγονατίδα και μάλιστα στην αναμέτρηση με τους Βάσκους αγωνίστηκε με ένεση. Ωστόσο, υπό τον φόβο της υποτροπής, ο διεθνής φόργουορντ θα πρέπει να ακολουθήσει θεραπεία τις επόμενες ημέρες και γι’ αυτό θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι και την Τρίτη (17/10).

Αυτό σημαίνει, πως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε τον Κώστα Παπανικολάου στο ματς με την Κύμη, καθώς θέλει να τον έχει διαθέσιμο για το δύσκολο παιχνίδι στο ΣΕΦ, με την Ουνικάχα Μάλαγα, για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.