ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ολυμπιακός: Χάνει και τη Μάλαγα ο Β.Σπανούλης!

Ολυμπιακός: Χάνει και τη Μάλαγα ο Β.Σπανούλης!

Άλλη μία φορά που θα στερηθεί τον αρχηγό του ο Ολυμπιακός!

Όπως δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Ουνικάχα Μάλαγα, ο Βασίλης Σπανούλης θα είναι απών και από το παιχνίδι με τους Ισπανούς.

Από ‘κει και πέρα, αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Στρέλνιεκς, Παπανικολάου και Μάντζαρη. Ο Λετονός γκαρντ δεν αναμένεται να προπονηθεί ούτε σήμερα (19/10), δοκιμάζοντας στο πρωινό χαλάρωμα της Παρασκευής (19/10), ενώ οι δύο Έλληνες διεθνείς θα μπουν σήμερα στις επαφές. Ωστόσο, η απόφαση για το αν οι τρεις θα συμπεριληφθούν στη δωδεκάδα κόντρα στο σύνολο του Πλάθα, θα παρθεί λίγες ώρες πριν το τζάμπολ.

«Σίγουρα δεν παίζει ο Σπανούλης και ο Τιλί. Ο Στρέλνιεκς ούτε σήμερα θα προπονηθεί και θα δούμε πως θα είναι αύριο το πρωί στα σουτάκια. Ο Παπανικολάου και ο Μάντζαρης έκαναν ένα κομμάτι της χθεσινής προπόνησης, χωρίς επαφές. Σήμερα θα δοκιμάσουν με επαφές και θα αποφασίσουμε αύριο», ήταν τα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού σε σχετική ερώτηση για τους τραυματίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: Sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.