ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Με Γουίβερ στην Πολωνία ο Άρης

Με Γουίβερ στην Πολωνία ο Άρης

Τέθηκε, για μερικές ώρες, ζήτημα πιθανής απουσίας του, λόγω του τραυματισμού, στην αριστερή ποδοκνημική, που αποκόμισε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό (10/12).

Ο Κάιλ Γουίβερ, ωστόσο, δε λείπει από την αποστολή του Αρη για την αυριανή αναμέτρηση στην Πολωνία, για την 8η αγωνιστική του Champions League, στην αυλαία του δεύτερου γύρου της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης, με τη Ζιέλονα Γκόρα (19.30).

Ο Αμερικανός φόργουορντ ταξιδεύει με την ομάδα και υπολογίζεται από τον Παναγιώτη Γιαννάκη για το ματς. Μιλώντας, δε, στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, για την αναμέτρηση, τόνισε:

«Η αντίπαλός μας παίζει πολύ καλά στην έδρα της και προσπαθεί πάντα να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα που έχει. Είναι μια ομάδα με τον ίδιο ‘κορμό’ τα τελευταία χρόνια, γνωρίζουν οι παίκτες της πολύ καλά ο ένας το παιχνίδι του άλλου.

Δεν θα πρέπει να τους επιτρέψουμε να βρουν το ρυθμό τους, γιατί ?χτίζουν? πάνω σε αυτό και αποκτούν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζεις στο γήπεδο σου, όμως αν καταφέρουμε να πάρουμε νίκες μακριά από την έδρα μας, θα αυξήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι και με μεγαλύτερη συγκέντρωση, όταν αγωνιζόμαστε εκτός έδρας. Αυτό θα μας βοηθήσει να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε».

Στη μάχη του πρώτου γύρου, στη Θεσσαλονίκη, ο Αρης είχε επικρατήσει με 70-64. Ο Γουίβερ, σχολίασε: «Θα πρέπει να παίξουμε δυνατή άμυνα και να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους, κάτι που πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό, στην πρώτη αναμέτρηση.

Προφανώς έχουν αλλάξει αρκετά ειδικά στην ομάδα μας, σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου, αλλά θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μείνουμε ενωμένοι». Κατέληξε λέγοντας: «Πρέπει να παίξουμε. Το μπάσκετ δε σταματά ποτέ. Τα παιχνίδια διαδέχονται το ένα το άλλο σε μικρό χρονικό διάστημα.

Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και αποτελεί μια νέα πρόκληση για όλους μας. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, καλά προετοιμασμένοι και να παλέψουμε, δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε διοικητικό επίπεδο, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Αρης, Νίκος Λάσκαρης και η σύζυγός του, Τζόρτζια Ευσεβίου, απολογήθηκαν σήμερα, στην Ευελπίδων, σε ανακριτή και εισαγγελέα, για κατηγορίες που τους έχουν απαγγελθεί (σ.σ. απάτη, υπεξαίρεση και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές ενέργειες), από επαγγελματικές δραστηριότητές τους. Αφέθηκαν αμφότεροι ελεύθεροι με χρηματική εγγύηση συνολικά 400.000 ευρώ και την υποχρέωση παρουσίας σε αστυνομικό τμήμα μία φορά το μήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.