ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Euroleague: Πύρρειος νίκη του Παναθηναϊκού επί της Αρμάνι Μιλάνο (80-72) – Πρόβλημα με Ν. Καλάθη

Euroleague: Πύρρειος νίκη του Παναθηναϊκού επί της Αρμάνι Μιλάνο (80-72) – Πρόβλημα με Ν. Καλάθη

Ο Παναθηναϊκός έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τους Κέι Σι Ρίβερς και Ματ Λοτζέσκι, επικράτησε εντός έδρας με 80-72 της Αρμάνι Μιλάνο, κάνοντας το 6 στα 6 στο ΟΑΚΑ, φτάνοντας τις 8 νίκες και 4 ήττες σε 12 αγωνιστικές. Μελανό σημείο της αναμέτρησης ο τραυματισμός του Νικ Καλάθη στον ώμο.

Ο Νικ Καλάθης συγκρούστηκε με τον Μίτσοφ με αποτέλεσμα να χτυπήσει στον ώμο και να μεταβεί απευθείας στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις! Φυσικά ο τραυματισμός επισκίασε τη νίκη των «πρασίνων» με την οποία έφτασαν στο 8-4 με αποτέλεσμα να στρογγυλοκαθίσουν σε θέση που χαρίζει το πλεονέκτημα της έδρας.

Σίγουρα η νίκη ήταν απαραίτητη και… καλοδεχούμενη, αλλά πέρασε σε δεύτερη μοίρα! Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Παναθηναϊκός έγραψε «ραψωδία» έξω από τα 6.75 μέτρα με αποτέλεσμα να τελειώσει το ματς με 15/28 τρίποντα, ποσοστό της τάξεως του 53,6%! Ο Κέι Σι Ρίβερς ήταν… ασταμάτητος με 20 πόντους και 6/9 τρίποντα, ενώ ο Ματ Λοτζέσκι τον ακολούθησε με άλλους 14 πόντους και 3/4 σουτ από την περίμετρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμφότεροι είχαν 9/13 τρίποντα και «εγραψαν» τα δικά τους milestones στην EuroLeague, με τον Ρίβερς να φτάνει τα 204 τρίποντα στην διοργάνωση και τον Λοτζέσκι να «σπάει» το… φράγμα των 1.000 πόντων (σ.σ. 1.002 συγκεκριμένα).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.