Ο Ολυμπιακός χωρίς Πρίντεζη- Μιλουτίνοφ- Αγραβάνη και Τιλί υποδέχεται στο ντέρμπι κορυφής την ΤΣΣΚΑ

Ο Ολυμπιακός χωρίς Πρίντεζη- Μιλουτίνοφ- Αγραβάνη και Τιλί υποδέχεται στο ντέρμπι κορυφής την ΤΣΣΚΑ

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει σταματήσει πλέον να σκέφτεται “εντάξει μια ατυχία ήταν θα την ξεπεράσουμε”, καθώς από την αρχή της χρονιάς έχει χάσει το μέτρημα με τα “απίθανα” που συμβαίνουν, χάνοντας τον έναν μετά τον άλλον κάποιους παίκτες πριν από αγώνες.

Οι τελευταίοι κρίκοι στην συγκεκριμένη αλυσίδα ήταν οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Γιώργος Πρίντεζης με τον “Πρι” να τίθεται οριστικά νοκ άουτ λίγες ώρες πριν το πρώτο τζάμπολ μετά το διάστρεμμα που υπέστη στη χθεσινή προπόνηση (και θα τον αφήσει και εκτός από τον αγώνα της Παρασκευής με την Εφές).

Έτσι το βάρος στους ψηλούς θα πέσει στους ΜακΛιν, Μπόγρη και από κει και πέρα θα κληθούν να δώσουν βοήθειες και οι Γουίλτζερ, Παπαπέτρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προβλήματα πάντως έχει και η ΤΣΣΚΑ που ήρθε στην Αθήνα χωρίς τους Βέτσερμαν, Βοροντσέβιτς, Χάντερ, αλλά και με το καλύτερο ρεκόρ στη διοργάνωση (10 νίκες-2 ήττες), ωστόσο αν ο Ολυμπιακός κάνει και σήμερα το θαύμα του τότε οι δύο ομάδες θα είναι ισόβαθμες στην κορυφή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.