Ερυθρός Αστέρας-Παναθηναϊκός: Θέλει το διπλό για να επιστρέψει τον Μάιο

Ερυθρός Αστέρας-Παναθηναϊκός: Θέλει το διπλό για να  επιστρέψει τον Μάιο

Με 7 νίκες στα 8 τελευταία παιχνίδια του στην Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Νικ Καλάθη και πάλι και με εξαιρετικά αμφίβολο τον Νίκο Παππά ο οποίος έφτασε στο Βελιγράδι λίγες ώρες πριν το τζάμπολ, δοκιμάζεται στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Πασκουάλ είναι αυτός που θα αποφασίσει αν ο Έλληνας άσος μπει στη 12άδα και κυρίως το αν του δώσει χρόνο συμμετοχής, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι οι Λεκαβίτσιους, Ντένμον θα σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος στην πράσινη περιφέρεια .

«Πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί στο Βελιγράδι…», είπε κατά την αναχώρηση της ομάδας ο Πασκουάλ, ελπίζοντας ότι η ομάδα του θα έχει ανάλογη εικόνα με το ματς κόντρα στην Μακάμπι το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Οι Σέρβοι, οι οποίοι είδαν το δικό τους θετικό σερί να σταματά την Τρίτη στην έδρα της Φενέρ όπου ηττήθηκαν με το βαρύ 82-56, καίγονται για τη νίκη καθώς η κακή εκκίνηση που έκαναν φέτος τους έχει αφήσει αρκετά πίσω, ενώ δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα και το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μιγκέλ Πέρεθ (Ισπανία), Πέτρι Μάντιλα (Φινλανδία) και Σέφι Σέμες (Ισραήλ).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής
Πέμπτη 21/12
20:00, Ερυθρός Αστέρας-Παναθηναϊκός
21:00, Μπάμπεργκ-Ρέαλ Μαδρίτης
21:05, Μακάμπι-Φενερμπαχτσέ
21:45 Βαλένθια-Ζαλγκίρις

Παρασκευή 22/12
19:00, ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Χίμκι
19:30, Αναντολού Εφές-Ολυμπιακός
21:30, Μπασκόνια-Μπαρτσελόνα
21:45, Μάλαγα-Αρμάνι Μιλάνο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η βαθμολογία
1.ΤΣΣΚΑ Μόσχας 10 νίκες, 3 ήττες
2.Ολυμπιακός 10 νίκες, 3 ήττες
3.Φενερμπαχτσέ 9 νίκες, 4 ήττες
4.Παναθηναϊκός 9 νίκες, 4 ήττες
5.Ζαλγκίρις 8 νίκες, 5 ήττες
6.Χίμκι 8 νίκες, 5 ήττες
7.Ρεάλ Μαδρίτης 7 νίκες, 6 ήττες
8.Μακάμπι 7 νίκες, 5 ήττες
9.Μπασκόνια 6 νίκες, 7 ήττες
10.Μπάμπεργκ 6 νίκες, 7 ήττες
11.Μάλαγα 5 νίκες, 8 ήττες
12.Ερυθρός Αστέρας 5 νίκες, 8 ήττες
13.Μπαρτσελόνα 4 νίκες, 9 ήττες
14.Αρμάνι Μιλάνο 4 νίκες, 9 ήττες
15.Βαλένθια 3 νίκες, 10 ήττες
16.Αναντολού Εφές 3 νίκες, 10 ήττες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.