ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Οι Λιθουανοί ανακοίνωσαν την προσθήκη του βετεράνου πόιντ γκαρντ Μπένο Ούντριχ

Οι Λιθουανοί ανακοίνωσαν την προσθήκη του βετεράνου πόιντ γκαρντ  Μπένο Ούντριχ

Ένα ισχυρό «όπλο» θα ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της Ζαλγκίρις Κάουνας μέχρι το τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου. Οι Λιθουανοί ανακοίνωσαν την προσθήκη του βετεράνου πόιντ γκαρντ, Μπένο Ούντριχ, με τον Σλοβένο να επιστρέφει στα ευρωπαϊκά παρκέ μετά από 13 χρόνια «θητείας» στο ΝΒΑ.

Τελευταία φορά που ο 35χρονος και δύο φορές πρωταθλητής στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου με τους Σαν Αντόνιο Σπερς (2005, 2007) είχε αγωνιστεί στην Euroleague ήταν τη σεζόν 2002-03 με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο Ούντριχ έχει φορέσει τις φανέλες των Σαν Αντόνιο, Σακραμέντο, Μιλγουόκι, Ορλάντο, Νέας Υόρκης, Μέμφις, Μαϊάμι και Ντιτρόιτ, ενώ η καλύτερη του σεζόν ήταν αυτή το 2010-11 όταν είχε μέσο όρο 13.7 πόντους και 4.9 ασίστ σε 79 αγώνες με το Σακραμέντο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ντεμπούτο του στην εφετινή Euroleague αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην 16η αγωνιστική, όταν η Ζαλγκίρις θα δοκιμαστεί στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι (5/1/2018).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.