ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γιάννης Σφαιρόπουλος: «Οι παίκτες έκαναν εξαιρετική δουλειά»

Γιάννης Σφαιρόπουλος: «Οι παίκτες έκαναν εξαιρετική δουλειά»

Ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών του, στο Κάουνας, παρά την ήττα από τη Ζαλγκίρις, δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού στον πρώτο γύρο της κανονικής περιόδου στη Euroleague.

Κι αυτό, καθώς ο Ολυμπιακός έπαιζε χωρίς τέσσερις βασικούς παίκτες του, πέντε αν στην απουσία των Πρίντεζη, Μάντζαρη, Μιλουτίνοβ και Αγραβάνη προσθέσει κανείς και την απουσία του Γάλλου διεθνή Κιμ Τιλί.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του αγώνα: «Είχαμε πολύ δύσκολη αποστολή, γιατί είχαμε πολλές απουσίες που άλλαξαν πολύ το βασικό μας σχήμα. Αλλά όλοι οι παίκτες που ήταν εδώ έκαναν εξαιρετική δουλειά παίζοντας κόντρα σε μια καλή ομάδα που επιπλέον έπαιζε στην έδρα της.

Ελέγξαμε το παιχνίδι στην μεγαλύτερη διάρκεια από την καλή μας άμυνα. Στην τελευταία περίοδο πήραμε κάποια ελεύθερα σουτ που αν τα είχαμε βάλει θα είχαμε ανοίξει την υπέρ μας διαφορά, που ήταν πέντε πόντοι στην λήξη της 3ης περιόδου.

Επίσης, κάποιες κακές επιλογές, πλην των ελεύθερων σουτ, έδωσαν στην Ζαλγκίρις την ευκαιρία να πετύχει εύκολους πόντους. Δεν εγκαταλείψαμε, παλέψαμε μέχρι το τέλος, αλλά θεωρώ πως κάποια ανοικτά σουτ και ο δισταγμός που δείξαμε στην επίθεση, μας κόστισαν.

Από την μία πλευρά δεν μας επέτρεψαν να σκοράρουμε και από την άλλη δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί στην άμυνα. Αυτός ήταν ο λόγος που η Ζαλγκίρις σκόραρε 26 πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Τόσους πόντους σκόραρε στην 2η και την 3η περίοδο συνολικά, σε 20 λεπτά δηλαδή! Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Πάλεψαν, χάσαμε ένα παιχνίδι, πρέπει να συνεχίσουμε για το επόμενο ματς. Συγχαρητήρια στην Ζαλγκίρις για τη νίκη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ερώτηση για την επιτυχημένη πορεία της Ζαλγκίρις, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος απάντησε: «Η Ζαλγκίρις είναι συμπαγής ομάδα. Έχει χημεία, ξέρει τι κάνει στο παρκέ, είναι πολύ οργανωμένη στο παρκέ, όλοι έχουν τον ρόλο τους και παίζουν ως ομάδα. Αυτοί είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες της επιτυχίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.