ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΠΑΟΚ: Επανέκαμψε ο B. Χαραλαμπόπουλος

ΠΑΟΚ: Επανέκαμψε ο B. Χαραλαμπόπουλος

Με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να ακούει οδηγίες, κανονικά, με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ολοκλήρωσε τη σημερινή προπόνησή του ο ΠΑΟΚ. Ο διεθνής φόργουορντ επανέκαμψε με την ομάδα, μετά από απουσία του εσχάτως από το γήπεδο, λόγω ίωσης και δε θα λείψει από τα πλάνα του Ηλία Παπαθεοδώρου για το εκτός έδρας παιχνίδι το Σάββατο (30/12), για τη 10η αγωνιστική της Α1, με το Λαύριο. Αναμέτρηση με την οποία αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του «Δικεφάλου» ο πρόσφατα αποκτηθείς, Νταρνέλ Τζάκσον.

Νωρίτερα σήμερα, οι «ασπρόμαυροι», συνεχίζοντας το κοινωνική δράση τους τις τελευταίες μέρες, βρέθηκαν στο Παιδικό Χωριό SOS, στο Πλαγιάρι, στη Θεσσαλονίκη, όπου μοίρασαν δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται στο ίδρυμα. Απόψε, δε, στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», είναι προγραμματισμένο να υλοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο PAOK Sports Arena πραγματοποιήθηκε, ακόμη, σήμερα η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Στη διάρκεια της τυπικής διαδικασίας, σύμφωνα με την ενημέρωση της εταιρίας: «Εγκρίθηκε ο ισολογισμός 01/07/2016-30/06/2017 και η σχετική ανάλυση του λογαριασμού αποτελεσμάτων χρήσεως των εκθέσεων του Δ.Σ. και των ελεγκτών, απαλλάχθηκε από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως το Δ.Σ. και οι ελεγκτές για την χρήση από 01/07/2016- 30/06/2016 και έγινε εκλογή δύο (2) αναπληρωματικών ελεγκτών και δύο (2) τακτικών ελεγκτών για τον έλεγχο της χρήσης 01/07/2017? 30/06/2018 και καθορισμός αμοιβών αυτών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.