Ο Έρικ Γκριν είπε «όχι» στην 4η διαδοχική νίκη του Παναθηναϊκού

Ο Έρικ Γκριν είπε «όχι» στην 4η διαδοχική νίκη του Παναθηναϊκού

Ο Έρικ Γκριν είπε «όχι» στην 4η διαδοχική νίκη του Παναθηναϊκού, που προερχόταν από 8 θετικά αποτελέσματα στα τελευταία 9 παιχνίδια.

Μετά από συγκλονιστική μάχη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, η Βαλένθια πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη, 67-63, μόλις την 4η σε 15 αγωνιστικές στη Euroleague κι ενώ προερχόταν από 10 διαδοχικές ήττες.

Oι «πράσινοι» έχασαν την ευκαιρία να κάνουν Πρωτοχρονιά μαζί με τον Ολυμπιακό στο βαθμολογικό πίνακα, αφού έμειναν στις 10 νίκες, με τους «ερυθρόλευκους» να μετρούν 11, μετά την ήττα από τη Ζαλγκίρις.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, που είχε απασχολήσει και τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, Έρικ Γκριν, σημείωσε 21 πόντους με 4/7 τρίποντα, ο Γερμανός διεθνής σέντερ Τιμπόρ Πλαϊς πρόσθεσε 13, ενώ ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς είχε 11 πόντους, πετυχαίνοντας και το καλάθι που έκρινε το νικητή, στα 36 δεύτερα πριν το φινάλε.

Από τον Παναθηναϊκό που προηγήθηκε ακόμη και με +11, ξεχώρισε ο Ματ Λοτζέσκι με 17 πόντους (3/4) τρίποντα. Ο Τσάβι Πασκουάλ είδε τον Νίκο Παππά να τραυματίζεται λίγο πριν τη λήξη, κι ενώ ο Νικ Καλάθης παραμένει εκτός δράσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα δεκάλεπτα: 12-17, 32-32, 48-48, 67-63.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.