Ο Θοδωρής Βλάχος κάνει τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε

Ο Θοδωρής Βλάχος κάνει τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε

Το δικό του απολογισμό για τη χρονιά που φεύγει σε λίγες ημέρες, αλλά και τις ευχές του για το 2018, έκανε μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο Θοδωρής Βλάχος. Ο ομοσπονδιακός προπονητής χαρακτήρισε πολύ καλή την πορεία της εθνικής υδατοσφαίρισης ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, αλλά παραδέχθηκε ότι η τέταρτη θέση αφήνει την πίκρα της μη κατάκτησης ενός μεταλλίου, ζητώντας συνέπεια και συνέχεια για τη νέα χρονιά.

«Εύχομαι πάνω από όλα υγεία, που είναι και το βασικότερο, ώστε να έρθουν οι επιτυχίες και οι διακρίσεις. Η δική μου ευχή προς το χώρο του Υγρού Στίβου είναι να δουλέψει όλος ο κόσμος με ακόμη περισσότερο πάθος για τα αθλήματα που αγαπάμε και να πανηγυρίσουμε περισσότερες επιτυχίες μέσα στο 2018», δήλωσε αρχικά ο Βλάχος και συνέχισε, μιλώντας για τη χρονιά που πέρασε: «Θα ξεχώριζα την πολύ καλή πορεία της Εθνικής μας ομάδας Ανδρών για δεύτερο συνεχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, καθώς καταφέραμε να διεκδικήσουμε ξανά ένα μετάλλιο και πραγματοποιήσαμε μεγάλες εμφανίσεις, αλλά στο τέλος μας μένει και μια πικρία για το γεγονός ότι δεν μπορέσαμε να φέρουμε το μετάλλιο αυτό. Πάντως, και η 4η θέση που κατακτήσαμε είναι ιδιαίτερα τιμητική και δείχνει πως βαδίζουμε σε πολύ καλό δρόμο».

Αναφορικά με τις προσδοκίες του από το νέο έτος, ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε: «Περιμένω συνέπεια από όλους όσοι δουλεύουν γύρω από τις Εθνικές μας ομάδες, και πιο συγκεκριμένα την Εθνική Ανδρών, ώστε να έχουν συνέχεια οι επιτυχίες, να παραμείνουμε στο επίπεδο που βρισκόμαστε τώρα αλλά και να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας». Δεν παρέλειψε να προσθέσει ότι «… αυτό που μας χρειάζεται είναι ένα προπονητικό κέντρο, για να μπορούν όλες οι Εθνικές μας ομάδες να έχουν το δικό τους “σπίτι” να προπονούνται και να συνεχίσουν να έχουν ανάλογα αποτελέσματα και τα επόμενα χρόνια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, σε ερώτηση για το ποιους ξεχώρισε το 2017, επισήμανε: «Σε ό,τι αφορά την ομάδα τη δική μας, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον συγκεκριμένο αθλητή, διότι όσα καταφέραμε είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Όσον αφορά τους προπονητές, νομίζω πως ο Τεό Λοράντος πέτυχε μια πολύ σπουδαία διάκριση με την Εθνική Νέων Ανδρών και του αξίζει να είναι στην κορυφή. Τέλος, όσον αφορά την καλύτερη ομάδα, θα ξεχώριζα δύο: την Εθνική Ανδρών και την Εθνική Νέων Ανδρών, χωρίς να θέλω να δώσω προβάδισμα σε μία εκ των δύο, αφού και οι δύο πέτυχαν σημαντικά πράγματα και έφεραν μεγάλες επιτυχίες στο χώρο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.