Αποχώρηση «βόμβα» στον Ολυμπιακό λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Αποχώρηση «βόμβα» στον Ολυμπιακό λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Λίγες μόνο ώρες απομένουν για το μεγάλο ντέρμπι της Basketleague, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ(29/01, 19:00), όμως αυτό δεν αποτέλεσε εμπόδιο την αποπομπή του Χρήστου Μαρμαρινού από τo τεχνικό τιμ των «ερυθρολεύκων», με απόφαση του ίδιου του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Οι τελευταίες εμφανίσεις του Ολυμπιακού είναι γνωστό πως προβλημάτισαν τόσο παίκτες και προπονητές, όσο και τους αδερφούς Αγγελόπουλους. Άλλωστε, και οι ισχυροί άνδρες της ΚΑΕ είχαν εκφράσει την ανησυχία τους στην ομάδα και τόνισαν πως πρέπει να γίνουν αλλαγές.

Και αυτές ήρθαν λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την 14η αγωνιστική της Basket League (29/01, 19:00). Μετά από απόφαση του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο βοηθός του Χρήστος Μαρμαρινός αποτέλεσε παρελθόν από τους Πειραιώτες, μετά από 14 χρόνια που ήταν στην ομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αιτία ήταν οι διαφωνίες που είχαν μεταξύ τους, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες με τον Μαρμαρινό και τους «ερυθρόλευκους», καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα συμμετέχει πλέον στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.