ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΝΒΑ: «Μίλησε» ο Γ. Αντετοκούνμπο εναντίον των Σίξερς – 31 πόντοι και 18 ριμπάουντ (βίντεο)

ΝΒΑ: «Μίλησε» ο Γ. Αντετοκούνμπο εναντίον των Σίξερς – 31 πόντοι και 18 ριμπάουντ (βίντεο)

Δεν είναι εύκολο να περιορίσεις τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, κάτι που… ένιωσαν στο πετσί τους και οι Σίξερς.

Ο εκπληκτικός Greek Freak έκανε ξανά εμφάνιση… All Star, αφού μέτρησε 31 πόντους (10/22 εντός πεδιάς, 10/10 βολές), 18 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1 μπλοκ και 4 λάθη και οδήγησε τους Μπακς στη νίκη με 107-95. Στο 27-22 το ρεκόρ της ομάδας του Πράντι που δείχνει να έχει… ξυπνήσει μετά την απομάκρυνση του Κιντ.

Oι δύο ομάδες πήγαν στο ημίχρονο, με το σκορ να βρίσκεται στο 55-53 υπέρ του Μιλγουόκι, ενώ ο Γιάνναρος σκόραρε με… αεροπλανικά, κινήσεις στο post και φοβερές προσποιήσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Μπακς ήταν πολύ ανώτεροι από τους αντιπάλους και δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν, εκμεταλλευόμενοι την έδρα τους.

Για τους νικητές εκτός του Γιάννη, ο Μίντλετον είχε 19 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίσ, ενώ για τους Σίξερς ο Σάριτς είχε 19 πόντους με 9 ριμπάουντ, αλλά ήταν άστοχος (0/8 τρίποντα). Δεν έπαιξε ο Εμπίντ και η Φιλαδέλφεια πλέον βρίσκεται 24-23.

Τα δωδεκάλεπτα: 28-30, 55-53, 83-75, 107-95:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.