ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Οι Ουόριορς θέλουν να γίνουν η νέα Dream Team – Ετοιμάζουν «μπαμ» με την απόκτηση του Λεμπρόν!

Οι Ουόριορς θέλουν να γίνουν η νέα Dream Team – Ετοιμάζουν «μπαμ» με την απόκτηση του Λεμπρόν!

Μια είδηση που αν επιβεβαιωθεί θ’ αποτελέσει «βόμβα μεγατόνων» στο ΝΒΑ έβγαλε το ESPN, καθώς σύμφωνα με πηγές του, οι οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θα προσπαθήσουν να υπογράψουν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, εάν και εφόσον μπορέσουν να δώσουν μάξιμουμ συμβόλαιο.

Σε σχετικό ρεπορτάζ του Κρις Χέινς αναφέρει ότι οι Ουόριορς θέλουν να κάνουν ραντεβού το ερχόμενο καλοκαίρι με τον «Βασιλιά» του ΝΒΑ, ο οποίος θα είναι για τρίτη φορά στην καριέρα του unrestricted free agent.

Μάλιστα, σημειώνει ότι και ο ΛεΜπρόν, από την πλευρά του, είναι ανοικτός στο να συζητήσει με την ομάδα του Όκλαντ, με την προϋπόθεση να υπάρχει ο απαραίτητος χώρος στο salary cap της ομάδας. Το ερχόμενο καλοκαίρι ο Τζέιμς αναμένεται να απορρίψει τα 35,6 εκατομμύρια δολάρια που ορίζει η δική του οψιόν, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και το γεγονός να υπογράψει και πάλι στους Καβαλίερς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός των άλλων, υπάρχει και ένα ακόμα σενάριο: αυτό του sign and trade, με τις πληροφορίες του ESPN να αναφέρουν ότι οι Ουόριορς θα δώσουν τους Κλέι Τόμπσον και Αντρέ Ιγκουοντάλα στους Καβς για τον σούπερ σταρ του ΝΒΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.