Δ. Γιαννακόπουλος: «Δεν θα υπακούσω στην ποινή της Euroleage»

Δ. Γιαννακόπουλος: «Δεν θα υπακούσω στην ποινή της Euroleage»

Αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα την κόντρα με την Euroleague είναι ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού Superfoods, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος απάντησε επίσημα μέσω του Instagram στην τελική ποινή του, που αφορά πεντάμηνο αποκλεισμό από τα γήπεδα και πρόστιμο ύψους 60.000 ευρώ.

Στην επιστολή του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθαρίζει πως δεν θα υπακούσει στην ποινή και πως τιμωρήθηκε άδικα, καθώς το μόνο που έκανε ήταν να προστατέψει την οικογένειά του από τις ύβρεις των φιλάθλων που απείλησαν τους δικούς του ανθρώπους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ έχει «ταγκάρει» τους λογαριασμούς της Euroleague και των υπόλοιπων ομάδων της διοργάνωσης στο συγκεκριμένο ποστ.

Αναλυτικά:

«Αγαπητή μπασκετική κοινότητα,

Όπως όλοι γνωρίζετε, έχω τιμωρηθεί παράνομα από την Euroleague, μία εταιρία όπου ο Παναθηναϊκός Superfoods βρίσκεται ανάμεσα στους ιδιοκτήτες, με πεντάμηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και 60.000 ευρώ πρόστιμο.

Ο λόγος για αυτό είναι το λεγόμενο ξέσπασμά μου μετά την είσοδο 30,000 “φιλάθλων του μπάσκετ” στον λογαριασμό του Instagram της 11χρονης κόρης μου και την απείλησαν, μαζί με την σύζυγό μου και τον γιο μου (τα στοιχεία έχουν δοθεί στην Euroleague).

Είμαι σίγουρος πως όποιος από εσάς ήταν στη θέση μου θα έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα για να προστατέψει την οικογένειά του. Αυτός ήταν ο λόγος της τιμωρίας μου. Τιμωρήθηκα ως πατέρας και όχι ως μέλος ενός αθλητικού συλλόγου.

Εξαιτίας όλων αυτών, δεν θα υπακούσω στην ποινή, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε νέα πρόστιμα 30-280 χιλιάδων ευρώ για κάθε φορά που παρακολουθώ τον σύλλογο στον οποίο επενδύω χρόνο, ενέργεια και χρήματα.

Κύριε Μπερτομέου και όλα τα μέλη της μπασκετικής κοινότητας, ελπίζω να νιώσετε καλά με την απόφασή μου και περισσότερο από οτιδήποτε εύχομαι όλοι να νιώσετε αφοσίωση (feel devotion, το μότο της Euroleague).

Με ευχαριστίες,

Δημήτρης Γιαννακόπουλος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.