ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Euroleague: Νικητής ο Ολυμπιακός με 87-85 τον Παναθηναϊκό σε ματς «θρίλερ»

Euroleague: Νικητής ο Ολυμπιακός με 87-85 τον Παναθηναϊκό σε ματς «θρίλερ»

Ο Ολυμπιακός πήρε μία τεράστια νίκη και ουσίας και γοήτρου με τον Ρόμπερτς να είναι ο άνθρωπος του αγώνα. Κυρίως με το μεγάλο τρίποντο, που πέτυχε προς το τέλος τη παράτασης. Γενικά, η εικόνα του παιχνιδιού έλεγε Ολυμπιακός, αλλά κάλλιστα ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να έχει πάρει το ματς.

Με τον Καλάθη μετά από ένα σημείο να είναι μαγικός. Ο Παναθηναϊκός πλέον θα πρέπει να κάνει υπέρβαση για να πάρει το πλεονέκτημα της έδρας.

Ο Ολυμπιακός φεύγει με το διπλό από το ΟΑΚΑ και πλέον είναι το απόλυτο φαβορί για το 2ο εισιτήριο του πλεονεκτήματος έδρας στα πλέι οφ.

Την ίδια στιγμή ο Γιώργος Πρίντεζης ήθελε πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Superfoods τέσσερις πόντους, τους οποίους πέτυχε στο πρώτο κιόλας δεκάλεπτο, για να ξεπεράσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Μάικ Μπατίστ στην κατάταξη με τους περισσότερους πόντους στην ιστορία της Euroleague.

O Πρίντεζης με τους τέσσερις πόντους που πέτυχε ξεπέρασε τον Διαμαντίδη, ο οποίος βρισκόταν στην ενδέκατη θέση με 2495 πόντους ενώ στη συνέχεια ξεπέρασε και τον άλλοτε συμπαίκτη του θρύλου του Παναθηναϊκού Superfoods Μπατίστ, ο οποίος είχε ένα πόντο παραπάνω (2496).

Πλέον ο φόργουορντ του Ολυμπιακού βρίσκεται στην ένατη θέση με στόχο να περάσει έναν πρώην παίκτη του «τριφυλλιού», τον Γιάκα Λάκοβιτς, ο οποίος κατέχει την όγδοη θέση με 2524 πόντους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.