ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κ. Μήτογλου: «Άλλοι παράγοντες επηρέασαν την έκβαση της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό»

Κ. Μήτογλου: «Άλλοι παράγοντες επηρέασαν την έκβαση της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό»

Ο Κωνσταντίνος Μήτογλου ενημέρωσε το blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, παραμονή της αναμέτρησης με τον Προμηθέα στην Πάτρα (4/3), για την 17η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. Ο «πράσινος» φόργουορντ, πάντως, αναφέρθηκε και στη χθεσινή (2/3) ευρωπαϊκή ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, κάνοντας λόγο για παράγοντες που επηρέασαν την τελική έκβαση.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Κωνσταντίνος Μήτογλου

«Έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στην παράταση, δυστυχώς, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Η ομάδα δεν έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο, ωστόσο είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μια σημαντική νίκη. Αυτό δεν συνέβη και λόγω διαφόρων άλλων παραγόντων που επηρέασαν την έκβαση της αναμέτρησης, τους οποίους, όμως, δεν χρειάζεται να αναλύσουμε από αυτή εδώ τη “γωνιά”, όπου μιλάμε μόνο για μπάσκετ.
Θα ήθελα να σταθώ ιδιαίτερα στην εκπληκτική παρουσία του κόσμου μας, που για ακόμη μία φορά γέμισε το ΟΑΚΑ δημιουργώντας καταπληκτική ατμόσφαιρα. Μας στεναχώρησε πολύ που δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη για χάρη των φιλάθλων μας.

Ωστόσο, όπως γνωρίζουμε πολύ καλά, τίποτα δεν έχει τελειώσει στην Ευρωλίγκα. Έχουμε ακόμη έξι αγώνες ως το τέλος της κανονικής περιόδου ώστε να βελτιώσουμε τη θέση μας και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει πλέι οφ, όπου και θα κριθούν τα πάντα.

Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά και να βελτιωθούμε στη συνέχεια των υποχρεώσεών μας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πριν την δύσκολη και σημαντική αναμέτρηση με τη Ρεάλ, έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Προμηθέα στην Πάτρα.

Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, κάτι που δείχνει και η βαθμολογική της συγκομιδή μέχρι σήμερα. Η πορεία του Προμηθέα από τη στιγμή που ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία είναι σταθερά ανοδική. Φέτος έχει μια αξιόλογη παρουσία διαθέτοντας ένα άκρως ποιοτικό ρόστερ. Από μέρους μας απαιτείται να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Το γεγονός ότι έχουμε ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο δεν μας δίνει παράλληλα και το δικαίωμα να παρουσιαστούμε χαλαροί. Είμαστε Παναθηναϊκός, κάτι που σημαίνει πως είμαστε και υποχρεωμένοι να παλεύουμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Διαθέτουμε την απαιτούμενη ποιότητα και “βάθος” στο ρόστερ μας ώστε να μην επηρεαζόμαστε από τα διπλά ματς σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως πάντα, στόχος μας είναι να μπούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο παρκέ ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή μας ώστε να διατηρήσουμε το αήττητο στο ελληνικό πρωτάθλημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.