ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μ. Ντ’ Αντόνι: « Ο Γ. Αντετοκούνμπο είναι θεόσταλτο ταλέντο»

Μ. Ντ’ Αντόνι: « Ο Γ. Αντετοκούνμπο είναι θεόσταλτο ταλέντο»

Έχει τρελάνει όλους τους ειδικούς του ΝΒΑ με τις επιδόσεις του. Μέρα με την ημέρα συνεχίζει να βελτιώνεται, κάνοντας τους πάντες να παραμιλάνε με τα κατορθώματά του στο παρκέ. Ο λόγος φυσικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, το εγκώμιο του οποίου έπλεξε ο Μάικ Ντ’Αντόνι.

Ο προπονητής των Ρόκετς, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον «Greek Freak», ενώ έκανε τη σύγκριση με τον Αμάρε Στούντεμαϊρ, μετά τη νίκη των Ρόκετς επί των Μπακς.

«Είναι μεγάλος και θα γίνει ακόμη πιο μεγάλος. Δείχνει μεγάλο ενθουσιασμό και θέλει να γίνει μεγάλος. Εκτός από το ότι είναι 2.11 και απίστευτα αθλητικός, ένα από τα μεγάλα προτερήματά του είναι ότι θέλει να γίνει καλός και θέλει να είναι και η ομάδα του καλή. Είναι καλό να τον έχεις στην ομάδα σου. Ο Γιάννης έχει ότι χρειάζεται όπως και ο Αμάρε. Από τη στιγμή που δείχνει τις αθλητικές του ικανότητες, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κρατάς την αυτοπεποίθηση τέτοιων παικτών σε υψηλά επίπεδα, να τους κρατάς στο γήπεδο και θα βρουν την άκρη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρέπει να τους δίνεις αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας ότι θα κάνουν και κάποιο λάθος. Έχουν θεόσταλτο ταλέντο και μπορούν να γίνουν πολύ μεγάλοι», ήταν τα λόγια του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.