Αναβάλλεται και επίσημα το Άρης – ΠΑΟΚ

Αναβάλλεται και επίσημα το Άρης – ΠΑΟΚ

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αναβολή της διεξαγωγής του αγώνα μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ για την 18η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League.

Η διοργανώτρια αρχή πήρε αυτή την απόφαση, έπειτα από την εισήγηση της αρμόδιας Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

«Μετά την εισήγηση της αρμόδιας Αστυνομικής Διεύθυνσης με σχετικά έγγραφα της για την αλλαγή ημέρας διεξαγωγής του αγώνα Άρης – ΠΑΟΚ της 11-3-2018 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της STOIXIMAN.GR Basket League, με σκοπό την εξασφάλιση της ομαλής τέλεσης της αναμέτρησης, την τήρηση της τάξης και την προστασία των φιλάθλων, των αθλητών και των παραγόντων, καθ’ ότι συντρέχουν σοβαροί λόγοι διαφύλαξης της δημόσιας τάξης λόγω εφ’ ενός της υπ’ αριθμ 39/8-3-2018 απόφασης του ΑΣΕΑΔ και αφ’ ετέρου της διεξαγωγής και έτερης αθλητικής συνάντησης αυξημένης επικινδυνότητας την ίδια ημέρα και λοιπών γεγονότων, η Επιτροπή Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε σήμερα την αναβολή του αγώνα Άρης – ΠΑΟΚ της 18ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της STOIXIMAN.GR Basket League.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ανωτέρω αγώνας θα διεξαχθεί σε ημερομηνία και ώρα που θα αποφασίσει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, το οποίο θα συνεδριάσει εντός της επόμενης εβδομάδας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.