ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αποκλεισμός του ΠΑΟΚ στην Σμύρνη από την Καρσίγιακα

Αποκλεισμός του ΠΑΟΚ στην Σμύρνη από την Καρσίγιακα

Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στην Σμύρνη.

Η Καρσίγιακα επικράτησε της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου με 79-67 κι απέκλεισε τους Θεσσαλονικείς από τη συνέχεια του Basketball Champions League, μιας και κάλυψε τη διαφορά της ήττας της (σ.σ. 6 πόντοι) στο πρώτο παιχνίδι στο Παλατάκι.

Ο ΠΑΟΚ πάλεψε στη Σμύρνη κόντρα στην Καρσίγιακα, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους «8» του Basketball Champions League. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 του πρώτου αγώνα στη Θεσσαλονίκη, ηττήθηκε με 79-67 από τους Τούρκους κι αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να τα έχουν με τον εαυτό τους, όχι για την ήττα στην Τουρκία, αλλά για το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να πάρουν μεγαλύτερη διαφορά από τους 6 πόντους στο πρώτο παιχνίδι, παρότι είχαν βρεθεί με 19 πόντους μπροστά στο σκορ.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Τζόουνς (24π.) και Κένεντι (22π.), ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γκος με 14 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 20-13, 43-33, 55-48, 79-67.

ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ (Τριφούνοβιτς): Μπάνιτς 2, Τσέλεπ, Ντογκάν, Γκιουλασλάν 2, Τζόουνς 24 (3 τρίποντα, 9 ριμπάουντ), Κένεντι 22 (2 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Τουρέν 5 (1), Ουγκιουρλού 12 (8 ασίστ), Γουότερς 7 (3 ασίστ).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΑΟΚ (Παπαθεοδώρου): Χαραλαμπόπουλος 10 (2), Χρυσικόπουλος 2, Γκος 14 (3), Τζάκσον 8, Τζόουνς 8 (1), Κατσίβελης 6, Κόνιαρης 1, Κρουμπάλι 8, Μαργαρίτης 5 (2/8 δίποντα, 7 ριμπάουντ), Πέτεγουεϊ 3 (1), Ζάρας 2.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.