ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στο «στόχαστρο» ομάδων του ΝΒΑ ο Νικ Καλάθης

Στο «στόχαστρο» ομάδων του ΝΒΑ ο Νικ Καλάθης

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Νικ Καλάθη βρίσκονται σκάουτερς δύο ομάδων του ΝΒΑ, καθώς όπως φαίνεται τόσο οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς, όσο και οι Τορόντο Ράπτορς επιθυμούν ν’ αποκτήσουν τον διεθνή Έλληνα γκαρντ.

Οι πόρτες στο ΝΒΑ μοιάζουν να είναι ορθάνοιχτες για τον ηγέτη του «τριφυλλιού», ο οποίος -αν σκοπεύει να επιστρέψει- δεν θα έχει άλλη ανάλογη ευκαιρία, καθώς του χρόνου φτάνει στα 30 και τα (χρονικά) όρια στενεύουν.

Ο Παναθηναϊκός θα δυσκολευτεί να κρατήσει τον ηγέτη του. Το αμέσως χειρότερο είναι πως όσο πιο μακριά φτάσει η ομάδα στην Ευρωλίγκα, τόσο θα αυξηθεί η υπεραξία του παίκτη, άρα θα γίνει ακόμα δυσκολότερη η παραμονή του. Κι όσο υπάρχει η δέσμευση των έξι γηγενών παικτών στις εγχώριες διοργανώσεις, τόσο θα υπάρχει πρόβλημα για τους «πράσινους».

Αν κι ακόμα είναι νωρίς, μάλλον δεν περιμένει κανείς ότι θα επεκταθεί η συνεργασία με τον Ίαν Βουγιούκα, το συμβόλαιο του Νίκου Παππά λήγει (μπορεί να σημαίνει πολλά αυτό, μπορεί και τίποτα), οπότε ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να γεμίσει ξανά τον ελληνικό του κορμό, δίχως όμως να υπάρχουν ανάλογα καλοί παίκτες στην αγορά.

Αυτά, βεβαίως, είναι ζητήματα της επόμενης μέρας, που για την ώρα ίσως και να μην απασχολούν κανέναν. Οι σκάουτερ του ΝΒΑ είναι εδώ, έρχονται για τον Καλάθη κι αυτό δεν μπορεί να μην απασχολήσει τη διοίκηση του «τριφυλλιού», που πάντως δεν έχει την… μπάλα στα χέρια της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για να είμαστε ειλικρινείς, πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, καθώς από το «τόσα χρήματα πεταμένα για τον… Στεφάνη» (τον καιρό της απαράμιλλης αστοχίας του Νικ), φτάσαμε στο «πώς θα τον κρατήσουμε στην ομάδα». Ο πρώτος που πίστεψε τόσο πολύ στο ταλέντο του ήταν ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού, που τώρα δύσκολα θα κατορθώσει να τον κρατήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.