Πολλά προβλήματα τραυματισμών στον Ολυμπιακό

Πολλά προβλήματα τραυματισμών στον Ολυμπιακό

Εικόνα… νοσοκομείου έχε ο Ολυμπιακός, καθώς για μια ακόμα φορά οι τραυματίες είναι πολλοί. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν είχε απλά να διαχειριστεί το κλίμα για την βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα, αλλά του έτυχαν και τρεις απουσίες.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ενημέρωση του Ολυμπιακού: «Ο Βαγγέλης Μάντζαρης δεν συμμετείχε στην προπόνηση και παρέμεινε κλινήρης με υψηλό πυρετό. Η συμμετοχή του θα κριθεί αύριο (σ.σ. την Κυριακή).

Ο Κώστας Παπανικολάου συνεχίζει τις θεραπείες λόγω του οστικου οιδήματος κάτω πόλου δεξιάς επιγονατίδας και τενοντίτιδας επιγονατιδικου. Δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή. Ο Κιμ Τιλί αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο δεξί ποδός. Θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως καταλαβαίνετε η περίπτωση του Γάλλου είναι κάπως ανησυχητική και έρχεται και η διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκας με το ταξίδι στη Μόσχα για την ΤΣΣΚΑ και την αναμέτρηση της Παρασκευής με την Εφές. Περισσότερα για τους αμφίβολους θα γνωρίζουμε σίγουρα την Κυριακή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.