ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Στους Μπλέιζερς και τη νέα σέζον ο Γ. Παπαγιάννης! (φωτό)

Στους Μπλέιζερς και τη νέα σέζον ο Γ. Παπαγιάννης! (φωτό)

Στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Γιώργος Παπαγιάννης. Οι Μπλέιζερς ανακοίνωσαν επίσημα ότι θα τον έχουν στο ρόστερ τους και για τη σεζόν 2018/2019.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μετακόμισε στο Πόρτλαντ πριν από λίγες ημέρες κι υπέγραψε δεκάημερο συμβόλαιο με τους Μπλέιζερς. Ο Έλληνας σέντερ έκανε προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, ωστόσο δεν αγωνίστηκε ούτε δευτερόλεπτο μ’αυτή.

Χθες το βράδυ (17/3) έγινε γνωστό ότι οι Μπλέιζερς θα τον κρατήσουν στο ρόστερ τους μέχρι το φινάλε της χρονιάς, ωστόσο τελικά τα πράγματα ήταν ακόμα καλύτερα για τον 21χρονο ψηλό. Η ομάδα του Πόρτλαντ ανακοίνωσε τελικά ότι θα τον έχει στο ρόστερ της και την επόμενη χρονιά. Έτσι, ο Παπαγιάννης θα έχει την ευκαιρία να δείξει τι αξίζει σε μία από τις καλύτερες ομάδες του NBA.

Ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού έχει αγωνιστεί συνολικά σε 38 παιχνίδια στο NBA, όλα με τη φανέλα των Κινγκς, μετρώντας μέσο όρο 4,2 πόντους και 3,2 ριμπάουντ. Ο Παπαγιάννης έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Σακραμέντο μεσούσης της σεζόν και μετά από λίγο καιρό υπέγραψε στους Μπλέιζερς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.