ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πρώτος στα δίποντα ο Μιλουτίνοφ σε όλη την Basket League

Πρώτος στα δίποντα ο Μιλουτίνοφ σε όλη την Basket League

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Basket League ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν έχασε σουτ. Είχε 5/5 δίποντα με τον Κολοσσό και 2/2 με το Ρέθυμνο. Γενικότερα όμως φέτος ο Σέρβος σέντερ εκτελεί εντός παιδιάς με μεγάλη συνέπεια και το 66,2% που έχει στα δίποντα, είναι το υψηλότερο ποσοστό του φετινού Πρωταθλήματος.

Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι στα πέντε τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού (με Παναθηναϊκό, Κύμη, Τρίκαλα, Ρέθυμνο και Κολοσσό), ο Μιλουτίνοφ έχει 28/34 δίποντα, ποσοστό 82,35%.

Ο σέντερ των ερυθρόλευκων που φέτος έχει 66,2% στα δίποντα, πέρσι στο Πρωτάθλημα είχε 60,91% και πρόπερσι στην πρώτη του σεζόν στη Basket League είχε 58,14%. Συνολικά έχει στο ελληνικό Πρωτάθλημα 164/267 δίποντα (61,42%).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με αυτά τα 164 εύστοχα δίποντα του, ο Μιλουτίνοφ βρίσκεται στην πρώτη 20άδα των ξένων παικτών του Ολυμπιακού στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα, απέχοντας πια 10 δίποντα από τον Μίλος Τεόντοσιτς (174).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.