Γ. Σφαιρόπουλος: «Όποιος έχει άγχος να πάει σπίτι του»

Γ. Σφαιρόπουλος: «Όποιος έχει άγχος να πάει σπίτι του»

Κουβέντα για το πιθανό άγχος δεν θέλει ν’ ακούει ο προπονητής του μπασκετικού Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται αύριο την ουραγό της βαθμολογίας στην Euroleague, Αναντολού Εφές και ο τεχνικός των Πειραιωτών υπενθύμισε πως οι Τούρκοι παίζουν χωρίς άγχος και δείχνουν σημάδια βελτίωσης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού σχολίασε αρχικά: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει άγχος, γιατί όταν παίζεις σε αυτό το επίπεδο, αν έχεις άγχος, πας σπίτι σου. Η δουλειά μας είναι να αποδίδουμε και να παίζουμε κάτω από αυτές τις συνθήκες. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, που έχουμε σταθεί ψηλά στη βαθμολογία. Μένει να κερδίσουμε τα 3 τελευταία παιχνίδια, για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας. Δεν το έχουμε ακόμα.

Η Εφές είναι πολύ επικίνδυνη, που ναι μεν έχει μόνο 6 νίκες, αλλά στα τελευταία παιχνίδια όταν χάνει, χάνει δύσκολα. Είναι μια ομάδα που δεν έχει να χάσει τίποτα, είναι φύσει αθλητική ομάδα, έχουν πάρει τον Ουίμς, έχουν καλούς σκόρερ, οι παίκτες της αν βρουν ρυθμό, σε σκοτώνουν. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αμυντικό μας πλάνο και προσηλωμένοι στα καθηκοντά μας, να παίξουμε ατομική και ομαδική άμυνα, για να σταματήσουμε τον επιθετικό τους οίστρο. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα, να χτυπήσουμε τις αδυναμίες τους».

Για τους Παπανικολάου-Μάντζαρη υποστήριξε: «Ο Παπανικολάου θα είναι εκτός, ο Μάντζαρης εντός».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το τάιμ άουτ που πήρε ο Δημήτρης Ιτούδης στα 35” με το σκορ στο 87-79, δήλωσε: «Ουδέν σχόλιον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.