Olympiakos is back! – Κέρδισε 79-68 τη Ζαλγκίρις και έφερε τη σειρα σε ισορροπία

Olympiakos is back! – Κέρδισε 79-68 τη Ζαλγκίρις και έφερε τη σειρα σε ισορροπία

Ξεπερνώντας προβλήματα και κακή ψυχολογία μετά την προχθεσινή ήττα, ο Ολυμπιακός έκανε την εμφάνισή του στη σειρά με τη Ζαλγκίρις και με ψυχωμένο μπάσκετ επικράτησε των Λιθουανών με 79-68. Παράλληλα, έκανε το 1-1 και πλέον ταξιδεύει στο Κάουνας με στόχο έστω ένα διπλό, ώστε να φέρει στο χειρότερο σενάριο τη σειρά στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός ενεργοποίησε τα αμυντικά αντανακλαστικά του στην τέταρτη περίοδο, ο Τζαμέλ ΜακΛίν (21π.) έπαιξε για… δυο Μιλουτίνοβ, o Βασίλης Σπανούλης έπιασε και πάλι υψηλή απόδοση (17π., 5ασ.), και ο Ολυμπιακός ισοφάρισε τη σειρά με την Ζαλγκίρις Κάουνας σε 1-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 79-68 των Λιθουανών στο ΣΕΦ, στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα στα πλέι οφ της Euroleague και την προσεχή Τρίτη (24/4) θα παραταχθούν στο Κάουνας με στόχο να ανακτήσουν το πλεονέκτημα της έδρας, απαντώντας με δικό τους break.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα δεκάλεπτα: 17-15, 41-32, 54-54, 79-68

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.