ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πλήρης στη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός – Με στόχο έστω μία νίκη

Πλήρης στη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός – Με στόχο έστω μία νίκη

Αποφασισμένος ταξιδεύει στη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός με στόχο έστω μία νίκη στην έδρα της Ρεάλ, ώστε να φέρει πάλι τη σειρά στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θα παραταχθεί στα δύο αυτά παιχνίδια χωρίς απουσίες.

Την Κυριακή (22/4) συνεχίστηκε με μία προπόνηση η προετοιμασία των «πρασίνων» για τον τρίτο προημιτελικό της σειράς κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση χωρίς να αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για την ισπανική πρωτεύουσα την Τρίτη, έχοντας στις αποσκευές την ελπίδα και την πίστη για μία (τουλάχιστον) νίκη εκτός έδρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.