Basket League: Αρχίζει σήμερα η μάχη των πλέι οφ της Α1 ανδρών

Basket League: Αρχίζει σήμερα η μάχη των πλέι οφ της Α1 ανδρών

Με στόχο να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα έδρας που απέκτησαν λόγω της παρουσίας τους στην πρώτη τετράδα της κανονικής περιόδου, ρίχνονται στη «μάχη» της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ σήμερα οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Προμηθέας Πατρών και ΠΑΟΚ.

Ο – αήττητος σε 26 αγωνιστικές – Παναθηναϊκός έχει εύκολη αποστολή στις 17:00 απέναντι στον 8ο Κολοσσό Ρόδου στο ΟΑΚΑ.

Ο 2ος Ολυμπιακός φιλοξενεί την 7η Κύμη στο ΣΕΦ στις 19:00, ενώ, μία ώρα νωρίτερα, το ντέρμπι «Δικεφάλων» στη Θεσσαλονίκη, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, αποτελεί το πιο αμφίρροπο ζευγάρι σε αυτή τη φάση.

Στις 20:15 (άλλαξε η ώρα) «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» στην Πάτρα οι δύο ομάδες που αποτέλεσαν την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Ο 3ος Προμηθέας έχει στόχο να αποκλείσει το 4ο Λαύριο, μια ομάδα που βρισκόταν ισόβαθμη με τον Ολυμπιακό στη 2η θέση στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν.

Μια πρώτη ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά αποτελεί σημαντικό στόχο για τους δύο συλλόγους.

Oι δεύτεροι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για το Σάββατο (19/5), ενώ οι τρίτοι, αν χρειαστεί, θα διεξαχθούν τη Δευτέρα (21/5). Η πρόκριση στην ημιτελική φάση κρίνεται στις 2 νίκες.

Το πρόγραμμα των 1ων αγώνων των Πλέι Οφ της Α1 Ανδρών στο μπάσκετ έχει ως εξής:

17:00 – ΠΑΟ – Κολοσσός Ρόδου
18:00 – ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
19:00 – ΟΣΦΠ – Κύμη
20:15 – Προμηθέας Πατρών – Λάυριο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.