ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Δίχτυα» για Καλάθη και Σίνγκλετον απλώνει η Φενερμπαχτσέ – Θέλει και τους δύο

«Δίχτυα» για Καλάθη και Σίνγκλετον απλώνει η Φενερμπαχτσέ – Θέλει και τους δύο

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της επόμενης σεζόν έχει ξεκινήσει ήδη στη Φενέρμπαχτσε, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της στο Final Four της φετινής Ευρωλίγκας και την ήττα στον τελικό από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Trendbasket», η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει θέσει κάποιες προτεραιότητες για την ενίσχυσή της το καλοκαίρι που έρχεται και ψηλά στη λίστα της είναι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, πρόκειται για τους Νικ Καλάθη και Κρις Σίνγκλετον, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι, καθώς λήγουν τα συμβόλαιά τους με τους «πράσινους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, η μεταγραφική πολιτική που θα ακολουθήσει η Φενέρμπαχτσε το καλοκαίρι, θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις εκλογές που θα γίνουν στον σύλλογο στις 3 Ιουνίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.