ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο η Εθνική Ελλάδος στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο η Εθνική Ελλάδος στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ανακοινώθηκε η αρχική επιλογή του Θανάση Σκουρτόπουλου, προπονητή της Εθνικής Ανδρών, από την οποία θα προκύψει η ομάδα για το τρίτο προκριματικό «παράθυρο» του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, με τους εκτός έδρας αγώνες με Ισραήλ 28/6 και Εσθονία 2/7.

Ηχηρή είναι η απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από την 24μελή λίστα του Σκουρτόπουλου για τα τελευταία ματς της πρωτης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο «Greek freak», πάντως, αναμένεται να είναι στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού για τα δύο πρώτα ματς της δεύτερης φάσης, που θα γίνουν το Σεπτέμβριο.

Εκτός της σχετικής λίστας είναι και ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος θα έχει υποχρεώσεις με τους Μπλέιζερς στο summer league, αλλά βρίσκονται κανονικά τα ονόματα των Κώστα Κουφού και Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Στη λίστα που δηλώθηκε στη FIBA, υπάρχουν και τα ονόματα των διεθνών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, εκτός του Γιώργου Πρίντεζη. Να θυμίσουμε πως ο υπαρχηγός των «ερυθρόλευκων» είχε αφήσει ανοιχτό το μέλλον του στην Εθνική, μετά το τελευταίο Eurobasket.

Αξίζει να σημειωθεί πως, για πρώτη φορά, στην Εθνική κλήθηκε ο Λίνος Χρυσικόπουλος, ενώ ο Δημήτρης Μαυροειδής δεν βρέθηκε αυτή τη φορά στις επιλογές του Θανάση Σκουρτόπουλου, κάτι που είχε γίνει στις προηγούμενες αναμετρήσεις των “παραθύρων”.

Η προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδας για τους εκτός έδρας αγώνες με Ισραήλ 28/6 και Εσθονία 2/7

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γιάννης Αθηναίου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Ιαν Βουγιούκας, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Νικ Καλάθης, Λεωνίδας Κασελάκης, Δημήτρης Κατσίβελης, Αντώνης Κόνιαρης, Κώστας Κουφός, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Κωνσταντίνος Μήτογλου, Γιάννης Μπουρούσης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Ντούσαν Σάκοτα, Χρήστος Σαλούστρος, Κώστας Σλούκας, Λίνος Χρυσικόπουλος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.