ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Έχουν ακόμα σφυγμό οι Γουόριορς- Επικράτησαν με 115-86 των Ρόκετς και η σειρά πάει σε έβδομο παιχνίδι (βίντεο)

Έχουν ακόμα σφυγμό οι Γουόριορς- Επικράτησαν με 115-86 των Ρόκετς και η σειρά πάει σε έβδομο παιχνίδι (βίντεο)

Oι Ουόριορς ισοπέδωσαν τους Ρόκετς στο δεύτερο ημίχρονο και με το 115-86 στέλνουν τη σειρά σε 7ο και τελευταίο ματς! Από το Χιούστον περνάει η πρόκριση για τους τελικούς του ΝΒΑ.

Η απουσία του Κρις Πολ ήταν τεράστια για τους Ρόκετς, οι οποίοι κατάφεραν ωστόσο να μπουν δυνατό στο Game6 με τους Ουόριορς και να βάλουν από νωρίς σε μπελάδες το Γκόλντεν Στέιτ.

Η καρδιά του πρωταθλητή όμως μίλησε και οι Ουόριορς με ένα εντυπωσιακό δεύτερο ημίχρονο (64-25)… πάτησαν με 115-86 τις «ρουκέτες» και όλα πλέον θα κριθούν στο 7ο ματς του Χιούστον.

Ο Κλέι Τόμπσον με 35 πόντους (9/14τρ.) ήταν ο κορυφαίος για τους Ουόριορς, ενώ ο Στεφ Κάρι ακολούθησε στους 29. Με 23 πόντους τελείωσε το ματς ο Ντουράντ.

Από την άλλη για τους Ρόκετς, οι οποίοι στην τελευταία περίοδο σημείωσαν μόλις 9 (!) πόντους, ο Τζέιμς Χάρντεν ήταν ο πρώτος σκόρερ με 32 πόντους έχοντας επίσης 9 ασίστ και 7 ριμπάουντ, με τον Γκόρντον να ακολουθεί στους 19 πόντους.

Τα δωδεκάλεπτα: 22-39, 51-61, 84-77, 115-86

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.