ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σφαιρόπουλος: «Σαν να φοβηθήκαμε να κερδίσουμε…»

Σφαιρόπουλος: «Σαν να φοβηθήκαμε να κερδίσουμε…»

Ο κόουτς των Πειραιωτών δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου: «Πιστεύω ότι σήμερα χάσαμε μία ευκαιρία για να κερδίσουμε αυτό το ματς από την ολιγωρία κυρίως στις αρχές της τρίτης περιόδου. Δεν επηρεαστήκαμε στην αρχή από την άμυνα ζώνης του Παναθηναϊκού. Παίξαμε πολύ καλά απέναντί της, αλλά στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου βιαζόμασταν να τελειώσουμε κάποιες φάσεις. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να βρούμε σκορ, παρά την καλή μας άμυνα. Κάναμε μία ύστατη προσπάθεια στο τέλος με πολλά γκαρντ, τα καταφέραμε. Στο τέλος ίσως θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Έγινε το 1-1 και πρέπει να ανασυνταχθούμε για το τρίτο ματς στο ΟΑΚΑ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ερώτηση, για τα πολλά διπλά σε σειρές τελικών απάντησε: «Λογικό είναι αυτό. Όποιος παίζει στην έδρα του, έχει την πίεση του αποτελέσματος. Φάνηκε και σε εμάς αυτό σήμερα. Φαινόταν σαν να φοβηθήκαμε να κερδίσουμε. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, πολλές βολές και δεχθήκαμε εύκολους πόντους που έκριναν το παιχνίδι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.