ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κινδυνεύει να παίξει κεκλεισμένων τον τέταρτο τελικό ο Ολυμπιακός

Κινδυνεύει να παίξει κεκλεισμένων τον τέταρτο τελικό ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να παίξει κεκλεισμένων των θυρών στον τέταρτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods, μετά τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν στο ΣΕΦ!

Ορατός ο κίνδυνος του κεκλεισμένων των θυρών για τον Ολυμπιακό, ενόψει του Game 4 της σειράς με το «τριφύλλι». Η έκθεση της αστυνομίας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού μπορεί να κρίνει την παρουσία του κόσμου των Πειραιτών στο τέταρτο ματς της σειράς των φετινών τελικών, μετά τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν στο ΣΕΦ.

Η έκρυθμη κατάσταση πριν από τον δεύτερο τελικό, κατά τη διάρκειά του, αλλά και μετά το φινάλε, με τα σοβαρά επεισόδια, τις «μάχες» των οπαδών του Ολυμπιακού με την αστυνομία, τις υλικές ζημίες, τις επτά συλλήψεις και την μία προσαγωγή (σύμφωνα με την αστυνομία), καθώς και τη χρήση δακρυγόνων, ενδέχεται να τιμωρήσουν τους Πειραιώτες, ενόψει του Game 4.

Θα πρέπει να τονίσουμε πως οι αποφάσεις στα πλέι οφ βγαίνουν άμεσα, οπότε το παραπάνω ενδεχόμενο είναι ορατό και η έκθεση της αστυνομίας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Να σημειώσουμε πως την τελευταία φορά που τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για τον ίδιο λόγο (επεισόδια έξω από το ΣΕΦ), ήταν στο ματς με την ΑΕΚ, με τους Πειραιώτες να εκτίουν την ποινή τους την 23η αγωνιστική απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, για τον λόγο αυτό οι «ερυθρόλευκοι» πριν από τον δεύτερο τελικό ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους: «Δεν αρκεί μόνο να δείξουμε εξαιρετική συμπεριφορά εντός του παρκέ κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και στο περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ κατά τη διάρκεια της προσέλευσης και της αποχώρησης σας».

«Καθαρό το φύλλο αγώνα»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το φύλλο αγώνα, πάντως, ήταν «καθαρό», αφού οι διαιτητές κατέγραψαν μόνο όσα έγιναν κατά τη διάρκεια των 40′ εντός παρκέ, δηλαδή μερικά υβριστικά συνθήματα από τα οποία δεν κινδυνεύει ο Ολυμπιακός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.