ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κινείται νομικά κατά της ΚΑΕ Ολυμπιακός ο Παναθηναϊκός!

Κινείται νομικά κατά της ΚΑΕ Ολυμπιακός ο Παναθηναϊκός!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προτίθεται να κινηθεί νομικά κατά της ΚΑΕ Ολυμπιακός για διαφυγόντα κέρδη, λόγω των επεισοδίων στην έδρα των «ερυθρολεύκων» τα τελευταία χρόνια.

Τα σοβαρά επεισόδια στο ΣΕΦ φέρνουν μεγάλες εξελίξεις στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ. Το ενδεχόμενο να διεξαχθεί ο τέταρτος τελικός της Stoiximan.gr Basket League κεκλεισμένων των θυρών είναι ορατό, ύστερα από όσα έγιναν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το Game 2 της σειράς.

Η ακόμα σοβαρότερη εξέλιξη, όμως, έχει να κάνει με την πρόθεση του Παναθηναϊκού Superfoods να κινηθεί νομικά εναντίον της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ για διαφυγόντα κέρδη στον χώρο του μπάσκετ από χορηγούς και όχι μόνο.

Οι «πράσινοι» υπογραμμίζουν πως όσα γίνονται όλα αυτά τα χρόνια στην έδρα των Πειραιωτών με τα επεισόδια, τις συμπλοκές με την αστυνομία και τις προσωρινές διακοπές των αγώνων, πλήττουν την εικόνα του αθλήματος και αυτή η κατάσταση έχει αρνητικό αντίκτυπο σε όλους τους τομείς της «πορτοκαλί» ζωής στην Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, σκοπεύουν να κινηθούν νομικά κατά της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ενώ σκέφτονται να προχωρήσουν και σε μηνύσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.